fbpx

Коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ има знаење, волја, мотивација, план и програма за решавање на проблемите на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

СДСМ потпиша договор за заеднички настап на престојните локални избори со уште 20 други партии, со што се дефинирани соработките на повеќе ниво, заеднички листи и 69 кандидати за градоначалници.

„Ова е коалицијата „Најдоброто за мојата општина“, фаворит, победник на изборите. Имаме знаење, волја и мотивација, план и програма за решавање на проблемите на граѓаните. Принципите зад кои заеднички застануваме се препознатливиот печат – работа во интерес на сите“ истакнапремиерот Зоран Заев.

Договорот за соработка помеѓу партиите беше потпишан на 8 Септември – Денот на независноста на Северна Македонија, што е одлична симболика која им приличи на државотворните партии.

Последни вести