fbpx

Имаме рекорд на директни странски инвестиции од 737 милиони евра минатата година, оваа година очекувањата се дека ќе го надминеме

Facebook
Twitter
LinkedIn

Пратеникот Костадин Костадинов во Собрание: Имаме рекорд во влезот на директни странски инвестиции од 737 милиони евра минатата година, оваа година очекувањата се дека ќе го надминеме.

 

 

Последни вести