fbpx

Пендаровски им посака лесен пост на верниците од исламска вероисповест

Facebook
Twitter
LinkedIn

Обраќање
Стево Пендаровски, заеднички кандидат за претседател
02 Мај 2019

Почитувани верници со исламска верска определба,

На неколку дена пред почетокот на најсветиот месец за Муслиманите, Месецот Рамазан, месецот на постот,солидарноста и блискоста меѓу луѓето, дозволете ми да ви посакам лесен пост на вас и вашите најблиски.

Нека овој месец биде месец на солидарноста помеѓу нас, месец кога ке си простиме едни со други, месец во кој ке продолжиме да градиме солидарно општество, такво какво и Господ не советува да градиме.

Делете ја вашата добрина со сите околу вас.

Имајте лесен пост.

 

 

 

Последни вести