fbpx

Еднакви! Можеме! Честит, 8-ми Март

Facebook
Twitter
LinkedIn

8-ми Март е само еден ден во годината кој ја означува континуираната борба за економска, политичка и социјална еднаквост на мажите и жените.

Нашите политики се насочени кон еднакви можности, кон унапредување на правата на жените, економски силни граѓани, мажи и жени, со подобро платени работни места.

Да и дадеме нова димензија на еднаквоста, да ја изедначиме улогата на жената во нашето општество, во нашето секојдневие.

Еднакви! Можеме!

Честит, 8-ми март!

 

 

 

 

Последни вести