fbpx

Буџетот е реален и обезбедува економски раст и социјална еднаквост

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од денешното обраќање на пратеничката Ѓорѓиева Милева, пратеничка од СДСМ на 71 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

Последни вести