fbpx

Буџетот обезбедува раст на економијата, социјална сигурност и повеќе пари кај граѓаните.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од вчерашното обраќање на пратеникот од СДСМ, Ристе Ташев на 71 Седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

Последни вести