fbpx

Кирацовски: Измените на Законот за превоз во патниот сообраќај овозможуваат поефикасен и поевтин превоз на учениците

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од денешното обраќање на генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски на 58 седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Последни вести