fbpx

Атанасов: Со новиот Закон за високо образование универзитетите им се враќаат на професорите и студентите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Петар Атанасов, на 40 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

 

Последни вести