fbpx

Отворен повик за самокандидирање за Претседател на ОО на СДСМ Илинден

Facebook
Twitter
LinkedIn

Отворен повик за самокандидирање за Претседател на општинска организација на СДСМ Илинден

 

– Отворен повик за самокандидирање

– Изјава за Етичкиот кодекс

– Пријава за самокандидатура за претседател на ОО на СДСМ

– Стандардизирана биографија

– Стандардизирана програма

 

Заинтересираните кандидати своите програми за работа треба да ги достават најдоцна до 10.04.2018 до Претседателот на СДСМ, во седиштето на Партијата на ул.“Павел Шатев“ бр.8 Скопје.

 

Последни вести