fbpx

Велковски: Со новиот буџет Аеродром ќе добие Дом на култура, тоа беше едно од клучните ветувања на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски,на продолжението на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет

 

 

 

 

 

Последни вести