fbpx

Кузмановска: Предлог буџетот и домаќинското работење овозможуваат економски раст и поголема социјална правда

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Катерина Кузмановска,на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

 

 

 

 

 

Последни вести