fbpx

Тасевска: Со предлог Буџетот ќе се стабилизира економијата и ќе се обезбедат повеќе пари за граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Лидија Тасевска,на продолжението на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија.

 

 

 

 

 

Последни вести