fbpx

Горгиева: Буџетот за 2018 насочува повеќе пари кај граѓаните и финансиски ја стабилизира Македонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Милева Горгиева,на 12 седница на Комисијата за финансирање и буџет на Република Македонија

 

 

 

 

 

 

Последни вести