fbpx

Намерата на Владата е минимална плата од 16 000 денари до крајот на мандатот и тоа ќе биде остварено

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од реплика на пратеникот Диме Велковски на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

Последни вести