fbpx

Бочварски: Новата Влада го решава проблемот со стечајците што ВМРО-ДПМНЕ со години го игнорираше

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на потпретседателот на СДСМ и пратеник Благој Бочварски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести