fbpx

Велковски: Повеќе од 3.000 стечајци ќе стекнат право за месечен надомест од 7.600 денари

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести