fbpx

Трпевски: Преку ребалансот на буџетот, се започнува со решавање на релните проблеми на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Благојче Трпевски на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести