fbpx

Иванов: Ребалнсот на буџетот ќе го подигне економскиот стандард на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Панче Иванов на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести