fbpx

Поцков: Ребалнсот обезбедува средства за спроведување на мерки што го зголемуваат стандардот на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Сашко Поцков на продолжението од 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести