fbpx

Тунтев: Новата рефомска Влада ги исполнува ветувањата пред граѓаните за зголемување на животниот стандард

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев на 11 седница на Собранието на Република Македонија, по однос на првата точка од дневниот ред предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2017 година.

 

 

 

Последни вести