fbpx

Богоев: Не може да се прифати амандман со кој парите ќе одат во џебот на Јакимовски, наместо кај граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Стефан Богоев на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година.

 

 

 

Последни вести