fbpx

Митрески: Се прават напори за наоѓање инвеститор кој ќе го обработува отпадот од струшката депонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Јован Митрески на вчерашната седница на комисијата за финансирање и буџет, по однос на амандманската расправа на предлогот за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести