fbpx

Поцков: Нашата цел e преку ребалансот на Буџетот да донесеме квалитетен живот за сите

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Сашко Поцков на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести