fbpx

Иванов: Ребалансот е потребен за да се пренасочат пари за потребите на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Панче Иванов на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести