fbpx

Трпески: Ребалансот на Буџетот е резултат на домаќинското работење на новата Влада

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Благојче Трпески на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести