fbpx

Бочварски: Нема среќна држава со сиромашен народ, затоа почнуваме да ги враќаме парите кај граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Благој Бочварски на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести