fbpx

Ковачевски: Со ребалансот се кратат непродуктувните трошоци, а парите се насочуваат кон граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски на комисијата за финансирање и буџет, по однос на точката за ребаланс на буџетот за 2017 година. 

 

 

 

Последни вести