fbpx

(Пренос во живо) 22. Конгрес: Завршно обраќање на претседателот Заев

Facebook
Twitter
LinkedIn

Преносот во живо (Live streaming) од завршното обраќање на претседателот Заев на 22. Конгрес на СДСМ можете да го следите тука.

 

 

 

Последни вести