fbpx

Имаме план како младите да останат во Македонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Обраќање на претседателот на СДММ, Стефан Богоев на настанот „Гласно за социјална правда“ организиран од Прогрес – Институт за социјална демократија

 

 

 

 

 

Последни вести