fbpx

Спасовски: Правдата ќе стане подостапна за граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Обраќање на генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски на 20-тиот Конгрес на Социјалдемократсиот сојуз на Македонија

 

 

 

Последни вести