fbpx

(Видео) Спасовски на Конференција „Нерегуларната миграција како еден од предизвиците на Македонија денес“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Обраќање на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на Конференција „Нерегуларната миграција како еден од предизвиците на Македонија денес“ 

 

 

 

Последни вести