fbpx

(Видео) Пауновски: Скратете од луксузот! Дајте ги парите на поплавените граѓани!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Престанете со лажењето, престанете со она што се вели манипулација и престанете со злоупотреба на парите на граѓаните. Кога велиме да се откажеме од се по нешто, нормално дека вам ви е најлесно да земе од она што се кажува кредити и оставени пари за наредната година како резерви, рече пратеникот Стојко Пауновски, во однос на предлогот за изменување и дополнување на Буџетот на Република Македонија за 2016 година, на седница бр.86 на Комисијата за финансирање и буџет.

 

 

 

 

Последни вести