fbpx

(Видео) Андонов: Со овој закон сакате да злоупотребите 150 милиони евра секоја година

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од денешното обраќање на пратеникот Миле Андонов во однос на предлогот на закон за изменување и дополнување на Законот за буџетите, по скратена постапка, на 114 седница на Собранието на Република Македонија

 

Последни вести