fbpx

(Видео) Куновска: Институциите крахираа, време е за одговорност

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на пратеничката Софија Куновска на 115 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

Последни вести