fbpx

Младите нема да дозволат шверцерски студентски избори

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето нa Миодраг Стојанов, Социјалдемократска младина на Македонија, на денешниот протест во Охрид за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

Последни вести