fbpx

И на Груевски му е јасно дека нема да биде премиер и ќе одговара

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски не е и нема да биде премиер.

Тоа подобро од неговиот послушник Иво Котевски го знае самиот Груевски.

Затоа Груевски и се обидува да го одолговлечи одржувањето фер избори.

На следните фер и регуларни избори граѓаните ќе го бетонираат Груевски во историјата и ќе изберат нова одговорна Влада којашто ќе им обезбеди иднина.

Оттука кога Котевски зборува за органите на ВМРО-ДПМНЕ добро би било да погледне уште еднаш внатре, да види каде се и каде ќе бидат Јанкулоска, Јанакиески, Ставрески.
Веројатно до Груевски, но пред правдата.

Никола Груевски и неговите соработници ќе одговараат пред Уставот и законите, за се што им направија на граѓаните на Република Македонија.

 

22.06.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести