fbpx

Криминалната власт упропасти се што можеше, заедно со граѓаните ја враќаме државноста

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето нa Пеце Мирчевски, член на извршниот одбор на СДСМ, на денешниот протест во Охрид за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

Последни вести