fbpx

(Видео) Китев: Додека МТВ трупа милионски долгови граѓаните се со блокирани сметки за радиодифузна такса

Facebook
Twitter
LinkedIn

Од 7 прилози кои што ги имате, 6 прилози се пропагандистички во смисла на фалење на Владата и еден прилог имате редовно стигматизирање на СДСМ и здружената опозиција, рече пратеникот Бетијан Китев во однос на 103-тата седница на Собранието на Република Македонија

 

 

Последни вести