fbpx

(Видео) Пауновски: Концесиите ги ставивте во раце на луѓе блиски до власта

Facebook
Twitter
LinkedIn

Како тоа давате концесии на лица кои што веќе имаат концесии на друго место? Како може да кажувате за јавни набавки кога знаеме дека најголем дел од јавните набавки кои се вршат знаеме кој ги добива, кој ги врши, рече пратеникот Стојко Пауновски во однос на 103-тата седница на Собранието на Република Македонија.

 

 

Последни вести