fbpx

Манчевски на протестот во Кр.Паланка: Со Груевски е готово, тоа го знаат и неговите поддржувачи

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од обраќањето на Дамјан Манчевски, потпретседател на СДСМ, нa вчерашниот протест во Крива Паланка за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.

 

 

 

 

 

Последни вести