fbpx

(Видео) Шилегов: Кризата ќе се реши со заминување на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одлуката на ДУИ да го повлече овој потег непосредно пред распуштањето на Парламентот и евентуалното одржување на избори, не е ништо туку значителен придонес на ДУИ во понатамошно комплицирање на и така сложената политичка ситуација во државата, рече пратеникот Петре Шилегов во однос на предлогот за избор на членови на Влада на Република Македонија

 

 

 

Последни вести