fbpx

(Видео) Николов: Вработените во фабриката за шински возила немаат земено плата од декември

Facebook
Twitter
LinkedIn

Одговорноста за работењето на фабриката за шински возила е целосно на Владата, рече пратеникот Марјанчо Николов во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за сигурност во железничкиот систем

 

 

 

 

Последни вести