fbpx

Поповски: Нема слободни избори без слободни медиуми

Facebook
Twitter
LinkedIn

Обраќањето на Роберт Поповски, советник на претседателот на СДСМ за односи со јавност и креирање политики,  на Меѓународната конференција „Обезбедување на базичните предуслови за демократска Македонија“, којашто денеска се одржа во Скопје

 

 

 

 

 

 

Последни вести