fbpx

(Видео) Куновска: 21 милион евра од граѓаните за партискиот и владин сервис МТВ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Граѓаните треба да платат нови 21 милион евра затоа што нема деск во МРТ и затоа што вестите се купуваат од приватни агенции, затоа што нема воопшто истражувачко новинарство, затоа што најголем дел од вестите се пишуваат во зградата во ВМРО-ДПМНЕ, рече пратеничката Софија Куновска во однос на предлогот на одлука за одобрување на Финансискиот план на Македонската радио телевизија за 2016 година;

 

 

 

 

 

 

 

 

Последни вести