fbpx

(Видео) Орцев: Регулаторна комисија не ги штити граѓаните од монополи

Facebook
Twitter
LinkedIn

Пример е случајот со БЕГ којшто падна на Уставен суд. Согласно ваш правилник на граѓаните им се доставуваат писма со кои се отвара можност да им се влага во домовите на граѓаните.Регулаторна комисија не го заслужува епитетот независно регулаторно тело, рече пратеникот Панче Орцев во однос на Предлог на финансискиот план на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија за 2016 година

 

 

 

 

 

Последни вести