fbpx

Пауновски: За граѓаните скапа струја, во регулаторна годишни плати од милион денари

Facebook
Twitter
LinkedIn

Каде тоа ќе патуваат претседателот и членовите на Регулаторната комисија кога имаат одвоено за овие цели дури 50.000 евра. Затоа го спориме финансискиот план за работа на Регулаторната комисија, рече пратеникот Стојко Пауновски во однос на Предлог на финансискиот план на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија за 2016 година

 

 

 

 

 

Последни вести