fbpx

(Видео) Тунтев: Да се повлече законот за слободни здравствени зони

Facebook
Twitter
LinkedIn

Од кога приватниот бизнис интерес е јавен интерес? Од кога вложувањето во бизнис, хотелиерство, во здравство претставува јавен интерес за да има потреба да се основаат вакви зони, посебно оградени во кои има неверојатни погодности, неверојатни услови кои се даваат на приватните бизнис инвеститори? Текстот е дефектен и треба да се повлече овој закон, рече пратеникот Томислав Тунтев во однос на дополнетиот предлог на закон за слободните здравствени зони

 

 

 

 

Последни вести