fbpx

(Видео) Силјановска: Да одвоиме 5 милиони евра од Буџетот за основна егизстенција на стечајците

Facebook
Twitter
LinkedIn

Затоа во ниво име, во името на нивната мака, во името на оние којшто повеќе не се меѓу живите ве повикувам и молам заедно да го подржиме овој закон и да им помогнеме на стечајците да излезат од својата агонија.

 

 

 

 

 

Последни вести