fbpx

(Видео) Даскаловски: Да дадеме зелено светло да се дозволи пушењето на тераси и балкони

Facebook
Twitter
LinkedIn

Јас на Комисија кажав дека има селективност во Законот за пушење. Некаде се казнува, некаде не. Колеги, јас како непушач во тие локали ќе седнам на местото определно за непушачи, рече пратеникот Марјан Даскаловски во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

 

 

 

 

Последни вести