fbpx

Сугарески: Постои неправда во примената на Законот за пушење

Facebook
Twitter
LinkedIn

Законот за заштита од пушењето не важи за сите граѓани еднакво во Р.Македонија. Парламентот не прави ништо за да се смени таа работа. Јас тврдам дека во голем број на институции низ Р.Македонија се пушат цигари, рече пратеникот Горан Сугарески во однос на предлогот на закон за изменување на Законот за заштита од пушењето, на 85-тата седница на Собранието на Р.Македонија

 

  

 

 

 

 

Последни вести